Initiatief van: Fontys | TU/e | Brainport | BOM

NIEUWS

Op 7 september a.s. wordt er event georganiseerd over samenwerking tussen MKB en kennisinstellingen op het gebied van sport en vitaliteit.

MKB meets TU/e ‘Samen werken aan sport en vitaliteit’

18 jul 2017
MKB meets TU/e ‘Samen werken aan sport en vitaliteit’

Op 7 september a.s. wordt er event georganiseerd over samenwerking tussen MKB en kennisinstellingen (waaronder TU/e) op het gebied van sport en vitaliteit.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’, wordt vaak gezegd. Dit geldt ook voor het innoveren in de sport. Het gebruik maken van elkaars kennis, expertise en netwerk kan de kwantiteit, kwaliteit én snelheid van innovaties bevorderen. Bedrijven en kennisinstellingen kunnen hierbij veel aan elkaar hebben. Wat precies, dat ondervindt u tijdens deze bijeenkomst.

Het cluster Sports & Technology verbindt bedrijven, (Sport)FieldLabs, kennispartijen en overheid. Samen werken we aan innovatieve oplossingen die meer mensen verleiden tot sporten en bewegen, mensen het beste uit zichzelf laten halen en kansrijke business opleveren. De TU/e heeft Human Vitality & Technology hoog op de agenda staan en is daarmee één van de belangrijkste kennispartners in het cluster op het thema vitaliteit. 

Samenwerking
Op 7 september organiseren we een bijeenkomst om u nader kennis te laten maken met de activiteiten van de TU/e, maar tonen we ook hoe u met de TU/e kunt samenwerken. Verken hoe wetenschap en technologie de basis kunnen zijn voor nieuwe oplossingen. Maak kennis met en wordt geïnspireerd door de mogelijkheden die geboden worden. 

Tijdens deze bijeenkomst staat inspireren, kennismaken en het verkennen van samenwerking centraal. De TU/e deelt graag haar wetenschappelijke ambities die zijn vertaald in de onderzoeksroadmap “Human Vitality & Technology”. Ook wordt in verschillende interactieve pitches toegelicht op welke manier (MKB-) bedrijven kunnen samenwerken met studenten en onderzoekers van de TU/e.

Eén van die initiatieven is de “Innovation Space”: een nieuw TU/e innovatiecentrum voor studenten, bedrijven, onderzoekers en start-ups. Het wordt de innovatie-werkplaats waar prototyping en hands-on onderwijs en onderzoek samenkomen.

Kom ook!
Deze bijeenkomst gericht op ondernemers en bedrijven. Ook voor personen en organisaties uit een ander werkveld (sport, overheid, maatschappelijke organisaties of andere kennisinstellingen) is deze bijeenkomst echter interessant en toegankelijk. Kijk hier voor het programma en meld je aan!

 

Technische realisatie: Cosly.com