Initiatief van: TU/e | Brainport | BOM

SAMEN BOEKEN WIJ SUCCES

Tasker gelooft dat ze met de kracht van technologie vorm kunnen geven aan de toekomst van werk waar mensen met dezelfde vaardigheden dezelfde kansen krijgen en de vrijheid hebben om te doen waar ze van houden.

Tasker

18 mei 2020
Tasker

Een team van hightech matchmakers.

Tasker heeft hun AI-gestuurde platform gebouwd om hooggekwalificeerde technische professionals te matchen met de hightech bedrijven die hun expertise nodig hebben om te innoveren en de concurrentie voor te blijven. Door alleen te focussen op de vaardigheden die ertoe doen, elimineert Tasker alle variabelen die ongelijkheid kunnen veroorzaken. 

Vormgeven aan de toekomst van werk.

Tasker daagt graag uit. Het is jouw toekomst, dus waarom zou je je niet concentreren op waar je goed in bent, een doel vinden in wat je doet? In plaats van werk te zien als een 9-tot-5 baan, zou je aan verschillende interessante opdrachten kunnen werken. In plaats van met bedrijfspolitiek bezig te zijn, word je de expert waarmee bedrijven over de hele wereld willen samenwerken.

Vrijheid en flexibiliteit ontsluiten.

Tasker wil dat iedereen kan genieten van de vrijheid naarwaar ze op zoek zijn. Je carrière vooruit kunnen helpen met flexibiliteit om andere verantwoordelijkheden op te nemen of andere interesses na te streven. Niet alleen door je te helpen bij het vinden van werk, maar door je hele carrière een levenspartner te zijn. 

Op de website www.taskerplatform.com is nog meer informatie te vinden.

Technische realisatie: Cosly.com