Initiatief van: Fontys | TU/e | Brainport | BOM

NIEUWS

Op dinsdagmiddag 6 december organiseert Bright Move een Meet & Match met de bekende combinatie van kennis en netwerken. We hebben een boeiend programma samengesteld. Je bent van harte welkom!

Meet & Match bijeenkomst van Bright Move met Speeddate Café

16 nov 2016
Meet & Match bijeenkomst van Bright Move met Speeddate Café

Op dinsdagmiddag 6 december organiseert Bright Move een Meet & Match met de bekende combinatie van kennis en netwerken. We hebben een boeiend programma samengesteld.
Je bent van harte welkom!

Bright Move ondersteunt startups met meer dan alleen financiering. Bright Move deelt kennis en expertise. En Bright Move deelt ook haar netwerk. Met deze ingrediënten is het volgende programma samengesteld voor de Meet & Match op 6 december:

‘Early stage startups - Some Key Lessons’ - Sjaak Deckers
CEO van G-Therapeutics en ondernemer pur sang Sjaak Deckers (zie foto) vertelt over de kritische succesfactoren voor een startup. Sjaak Deckers was drijvende kracht achter de ontwikkeling van de Sapiens Steering Brain Stimulation. Hij was CEO en COO van Sapiens tot aan de 200m$ acquisitie door Medtronic in 2014. In 2015 was hij mede-oprichter van G-Therapeutics, waar hij nu CEO is.  Hij deelt zijn key lessons.

Speeddate Café
Tijdens het Speeddate Café kunnen startups en experts uit de Data Room met elkaar kennismaken. Starters zijn experts als het gaat om de techniek, maar expertise uit andere kennisdomeinen is evengoed essentieel voor succes. Hoe richt je je organisatie in? Hoe optimaliseer je je team? Hoe zorg je voor slimme communicatie met stakeholders? Hoe zorg je dat je zaken juridisch goed regelt? Maak vrijblijvend kennis met experts uit de Data Room.

Praktisch
Wanneer?     dinsdag 6 december 2016
Hoe laat?       16.00-18.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur
Waar?            Senaatszaal, Auditorium, TU/e, Eindhoven

Interesse?
Geef dit dan door op news@brightmove.nl. Aanmelden kan tot 1 december

Graag tot 6 december!
 
 

Technische realisatie: Cosly.com